Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.
Składniki
- 5 g spiruliny
- 5 g chlorelli
- 5 g acai
- 5 g aceroli
- 5g macy
- 5g MSM
- 4g magnez
- 3g kolagenu
- banan
- plaster miodu 2 x 2cm
- 2 żółtka
Wszystko razem zmiksować.
To może Cię zainteresować:
Autor
Iwona Wierzbicka
Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.
Składniki
- 5 g spiruliny
- 5 g chlorelli
- 5 g acai
- 5 g aceroli
- 5g macy
- 5g MSM
- 4g magnez
- 3g kolagenu
- banan
- plaster miodu 2 x 2cm
- 2 żółtka
Wszystko razem zmiksować.
To może Cię zainteresować:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Placki bananowo-borówkowe
Przekąska w formie placków, kilka dojrzałych bananów, troche borówek i wiejskie jaja, sprawdź jak wyszły zdrowe placki według przepisu Ajwen.
WIĘCEJ >Jak zrobić domową wędlinę?
Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso, a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Wbrew pozorom nie jest to trudne. Składniki (na jedną szyneczkę): ok. 700 g schabu 1/2 szklanki…
WIĘCEJ >Jak obierać szparagi?
W Polsce najwięcej szparagów uprawia się w Wielkopolsce i są tam najsmaczniejsze. Ma to związek z tym, że w tamtym regionie jest piaszczysta ziemia, a taką właśnie uwielbiają te warzywa. Niestety, jednak to nie Poznaniacy…
WIĘCEJ >Jak zrobić domowy rosół?
Paweł Jackowski opowiada o tym, jak zrobić pyszny domowy rosół. Choć jest to jedna z najpopularniejszych zup, jej przygotowanie nie jest takie proste. Warto znać kilka trików, dzięki którym rosół uzyska odpowiedni smak i kolor….
WIĘCEJ >