Na temat nowalijek, witamin, zdrowego stylu życia rozmawia z Iwoną Wierzbicką w Radiu Opole – Wiesław Kolbusz. Jak często jeść, co z tymi nowalijkami, co z witaminami.
–„Jak się naładować po zimie.”
-„Jak często należy jeść posiłki.”
UWAGA: od publikacji tego postu mogło się coś zmienić w tym co głoszę i jakie mam stanowisko dietetyczno-treningowe, jest to efekt stałego dokształcania się i poszukiwania najnowszych informacji w zagranicznych publikacjach, o czym dokładnie mówię w oświadczeniu.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Iwona Wierzbicka
Na temat nowalijek, witamin, zdrowego stylu życia rozmawia z Iwoną Wierzbicką w Radiu Opole – Wiesław Kolbusz. Jak często jeść, co z tymi nowalijkami, co z witaminami.
–„Jak się naładować po zimie.”
-„Jak często należy jeść posiłki.”
UWAGA: od publikacji tego postu mogło się coś zmienić w tym co głoszę i jakie mam stanowisko dietetyczno-treningowe, jest to efekt stałego dokształcania się i poszukiwania najnowszych informacji w zagranicznych publikacjach, o czym dokładnie mówię w oświadczeniu.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Piołun – czy poprawia trawienie i czy każdy może go stosować?
Każdy, kto ma problemy z trawieniem, wie, że gorzki smak pobudza wydzielanie soków trawiennych i ułatwia trawienie – w szczególności mięsa. Zjedzenie czegoś gorzkiego pobudza wydzielanie kwasu solnego w żołądku, sprawia, że powstaje kwaśne środowisko,…
WIĘCEJ >Radio Opole: Paleo na wakacjach
W audycji „Żyj zdrowo i kolorowo” w Radiu Opole, Iwona Wierzbicka telefonicznie, wprost z alpejskich wakacji opowiada jak wytrwać w paleo i czy alpejska źródlana woda zdrowia doda:) Żyj Zdorwo i Kolorowo dotarło tym razem…
WIĘCEJ >Radio Opole: Co z tym mlekiem?
Czy mleko jest szkodliwe? Jakie mleko najlepiej spożywać? - Iwona Wierzbicka na żywo w Radio Opole.
WIĘCEJ >Strączki – jeść czy nie jeść?
Sprawdź, o czym warto wiedzieć, zanim sięgniemy po strączki. Rośliny strączkowe to niekwestionowane bogate źródło białka, ale i węglowodanów. Profil aminokwasowy soi jest podobny do białka wzorcowego, jakim jest jajo kurze, zatem idealnie nadaje się…
WIĘCEJ >