
Otyłość to ogromny problem współczesnej społeczności. O tej chorobie opowie Anna Luboch dietetyk i trener personalny Ajwen. Zrzucenie zbędnych kilogramów nie zawsze jest takie proste. Jeśli nie możesz schudnąć pomimo systematycznych treningów i zdrowej diety, oznacza to że problem może tkwić w szczególe. Nietolerancje pokarmowe, insulinooporność, nadmierna ilość stresu, nieszczelne jelita i wiele innych czynników może spowodować brak jakichkolwiek efektów w poprawieniu składu ciała.
Anna Luboch dla TVP:
Zapisz się na szkolenie Paleo dieta i jej modyfikacje z Anna Luboch
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor

Iwona Wierzbicka
Otyłość to ogromny problem współczesnej społeczności. O tej chorobie opowie Anna Luboch dietetyk i trener personalny Ajwen. Zrzucenie zbędnych kilogramów nie zawsze jest takie proste. Jeśli nie możesz schudnąć pomimo systematycznych treningów i zdrowej diety, oznacza to że problem może tkwić w szczególe. Nietolerancje pokarmowe, insulinooporność, nadmierna ilość stresu, nieszczelne jelita i wiele innych czynników może spowodować brak jakichkolwiek efektów w poprawieniu składu ciała.
Anna Luboch dla TVP:
Zapisz się na szkolenie Paleo dieta i jej modyfikacje z Anna Luboch
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Konserwy – dlaczego lepiej na nie uważać?
Konserwy – co z nim jest nie tak? Dlaczego powinno się na nie uważać? Sprawdź, co warto wiedzieć na ten temat. Clostridium botulinum Clostridium botulinum jest Gram-dodatnią laseczką wytwarzającą toksynę o nazwie botulina, zwaną potocznie…
WIĘCEJ >Smoothie Ajwen Green Power
W smaku takie sę, ale bardzo pożywne, bogate w białko, chlorofil, żelazo, siarkę. Wpływa przede wszystkim regenerująco na organizm. MSM jest polecane w chorobach stawów i chorobach autoimmunologicznych.
WIĘCEJ >Dlaczego ciasto rośnie?
Większość z was myśląc „ciasto”, widzi placek z owocami. A zastanawiałeś się kiedyś nad tym, dlaczego ciasto rośnie? Ciastem jest też masa na pierogi czy wszelkiego rodzaju kluski i z założenia jest lekko słona. Z…
WIĘCEJ >Dlaczego diety nie działają cz.2
Jesteś na diecie, starasz się i… NIC Nie każdy w życiu ma łatwo, nie każdy ma z górki, można powiedzieć „ciężko jest lekko żyć”. Stosujesz dietę, bo koleżanka powiedziała że świetnie na niej schudła a…
WIĘCEJ >