Aktualnie mamy bardzo dużo sprzecznych informacji dotyczących zdrowego żywienia. Problemem osoby, która chce się dobrze odżywiać jest rozbieżność zdań w środowisku dietetyków , tak więc co jest najważniejsze w doborze produktów? Niskoprzetworzona żywność, bez dodatków chemicznych, instynktowne dobieranie ilości pokarmu. Pamiętaj o tym że posiłek musi być przyjemnością, należy cieszyć się smakiem i zwracać uwagę na gęstość odżywczą posiłku.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Iwona Wierzbicka
Aktualnie mamy bardzo dużo sprzecznych informacji dotyczących zdrowego żywienia. Problemem osoby, która chce się dobrze odżywiać jest rozbieżność zdań w środowisku dietetyków , tak więc co jest najważniejsze w doborze produktów? Niskoprzetworzona żywność, bez dodatków chemicznych, instynktowne dobieranie ilości pokarmu. Pamiętaj o tym że posiłek musi być przyjemnością, należy cieszyć się smakiem i zwracać uwagę na gęstość odżywczą posiłku.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Konserwy – dlaczego lepiej na nie uważać?
Konserwy – co z nim jest nie tak? Dlaczego powinno się na nie uważać? Sprawdź, co warto wiedzieć na ten temat. Clostridium botulinum Clostridium botulinum jest Gram-dodatnią laseczką wytwarzającą toksynę o nazwie botulina, zwaną potocznie…
WIĘCEJ >Jak zrobić sos do sałatki?
Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto " GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!" Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy
WIĘCEJ >Radio Opole: otyłość, paleo, internet i odchudzanie
Rozmowa Magdaleny Szybińskiej z Iwoną Wierzbicką o otyłości, diecie paleo i odchudzaniu w internecie. Programy: projektminus40 i 10 zasad skutecznego odchudzania.
WIĘCEJ >Jak przeżyć po wizycie u dietetyka klinicznego – cz. 1
Jesteś po pierwszej wizycie u dietetyka? Oto kilka przydatnych wskazówek!
WIĘCEJ >