Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak przygotować puree z gruszki i selera.
Kiedyś Paweł, jak każdy poznaniak, jadł wuchtę (czyli ogromną ilość) pyr – czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił jednak puree z ziemniaków. Dzięki niemu nie trzeba było robić sosu do mięsa, bo ziemniaki miały już „poślizg”. Po przejściu na dietę paleo szef kuchni zaczął kombinować z innymi puree warzywnymi.
Obejrzyj film:
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Paweł Jackowski
Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak przygotować puree z gruszki i selera.
Kiedyś Paweł, jak każdy poznaniak, jadł wuchtę (czyli ogromną ilość) pyr – czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił jednak puree z ziemniaków. Dzięki niemu nie trzeba było robić sosu do mięsa, bo ziemniaki miały już „poślizg”. Po przejściu na dietę paleo szef kuchni zaczął kombinować z innymi puree warzywnymi.
Obejrzyj film:
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Wolnowar – jak go używać?
Wolnowar to ulubione urządzenie wszystkich paleomaniaków. Sprawdź, jak go używać. Wolnowar działa na zasadzie dołu ziemnego. Kiedyś, dawno, dawno temu, ludzie kopali w ziemi dół. Rozpalali w nim ognisko i kładli kamienie, które się nagrzewały. Gdy…
WIĘCEJ >Placuszki kasztanowo-bananowe
Placuszki to świetny posiłek potreningowy, posiłek dla dziecka, węglowodany, które nie uczulają. Można je zjeść na kolację albo zabrać ze sobą. Szybko się je robi.
WIĘCEJ >Nóż karbowany – jak go używać?
Nóż karbowany może w ciekawy sposób odmienić nasze posiłki. Będą nie tylko pyszne, lecz także miłe dla oka. Po co używać takiego noża i do czego może się przydać? Sprawdź! Nóż karbowany ma wyprofilowany kształt….
WIĘCEJ >Jak obierać szparagi?
W Polsce najwięcej szparagów uprawia się w Wielkopolsce i są tam najsmaczniejsze. Ma to związek z tym, że w tamtym regionie jest piaszczysta ziemia, a taką właśnie uwielbiają te warzywa. Niestety, jednak to nie Poznaniacy…
WIĘCEJ >