Zupa marchewkowa
Zupa marchewkowa
Przygotowanie
- Wszystkie składniki wkładamy do misy wolnowaru
- Ustawiamy tryb Low (1) na 4 godz.
- Po tym czasie ugotowane składniki blendujemy na zupę
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych zup.
Autor
Lista składników
- Woda (1000 ml)
- Marchew (500 g)
- Wiórki kokosowe (50 g)
- Imbir w proszku (3 g)
- Kolendra (ziele) suszona (3 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Gałka muszkatołowa mielona (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.