Zupa koktajlowa
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2019/02/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2019/02/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33.jpg)
Zupa koktajlowa
Przygotowanie
- Nagrzewamy piekarnik do 200 st. C.
- Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy pomidorki i pieczemy przez 15 minut.
- Podgrzewamy bulion i wkładamy do niego podpieczone pomidory i przyprawy.
- Całość blendujemy i gotujemy jeszcze przez chwilę.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Bulion mięsny (500 ml)
- Pomidor koktajlowy (250 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz kajeński (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.