Zupa grzybowa z mlekiem kokosowym
Zupa grzybowa z mlekiem kokosowym
Przygotowanie
- Grzyby oczyszczamy i kroimy w grubą kostkę
- Zagotowujemy wodę i dodajemy do niej grzyby
- Gotujemy przez chwilę grzyby
- Po kilku minutach dolewamy mleko i wsypujemy przyprawy
- Gotujemy jeszcze przez około 20 minut mieszając co jakiś czas
- Blendujemy i podajemy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Woda (400 ml)
- Borowik (świeży) (150 g)
- Podgrzybek (świeży) (150 g)
- Mleko kokosowe (100 ml)
- Majeranek suszony (3 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.