Ziołowa pasta z tofu
Ziołowa pasta z tofu
Przygotowanie
- Tofu wkładamy do miski, dolewamy mleko i rozgniatamy
- Rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę
- Zieleninę siekamy
- Do miski z tofu dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pozostałe składniki i całość dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia dań z tofu.
Autor
Lista składników
- Tofu naturalne (150 g)
- Mleko sojowe (15 ml)
- Pieprz biały (6 g)
- Czosnek (5 g)
- Sok z cytryny (bio) (3 ml)
- Sól kłodawska (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.