Zielony koktajl jagodowy
Zielony koktajl jagodowy
Przygotowanie
- Do blendera kielichowego wlewamy wodę, dodajemy maliny, jarmuż, olej kokosowy
- Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji
- Przelewamy do 2 szklanek i podajemy od razu
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia zielonych koktajli.
Autor
Lista składników
- Woda (150 ml)
- Śmietanka kokosowa (100 g)
- Jarmuż (40 g)
- Jagoda leśna (30 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.