Zielone smoothie na trawienie
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/09/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/09/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4d7e9616-dbfa-43be-ac2c-8fd1f0f6b508.jpg)
Lista składników
- Seler naciowy (140 g)
- Ogórek kiszony (120 g)
- Woda (100 ml)
- Woda po ogórkach kiszonych (50 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.