Zasmażana fasolka
Zasmażana fasolka
Przygotowanie
- Na patelni rozgrzewamy masło klarowane z czosnkiem.
- Dodajemy fasolkę i chwile podsmażamy.
- Pod koniec smażenia dorzucamy do całości płatki drożdzowe i smażymy jeszcze chwilę.
- Solimy według upodobań i podajemy.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Fasola szparagowa zielona (świeża) (200 g)
- Masło klarowane ghee (15 g)
- Płatki drożdżowe (10 g)
- Czosnek (5 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.