Wytrawny omlet kokosowy

Wytrawny omlet kokosowy
Przygotowanie
- Pastę kokosową rozpuszczamy we wrzątku w małym naczyniu.
- Jajka roztrzepujemy w misce, dodajemy płynną pastę kokosową, ocet jabłkowy i sól.
- Omlet smażymy na rozgrzanym oleju kokosowym, aż do ścięcia jajka do preferowanego stopnia.
- Podajemy z pokrojonymi warzywami.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia omletów kokosowych.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (153 g)
- Woda (45 ml)
- Pasta kokosowa (20 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
- Ocet jabłkowy naturalnej fermentacji (6 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.