Wytrawny gofr
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c7dabd474-e049-43d8-9a33-dd3fb6423ff2.jpg)
Wytrawny gofr
Przygotowanie
- Wszystkie składniki mieszamy na gładką masę i smażymy w rozgrzanej gofrownicy/ patelni do gofrów
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (102 g)
- Mleko kokosowe (60 ml)
- Mąka kokosowa (24 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.