Wolnowarzony schab z warzywami
Wolnowarzony schab z warzywami
Przygotowanie
- Marchew kroimy w plastry, a paprykę w kostkę.
- Na dno wolnowaru wlewamy odrobinę wody, układamy kawałki mięsa, a na wierzch pokrojone warzywa, olej i przyprawy.
- Wolnowarzymy w trybie Low (1) przez około 4 h lub dłużej. Podajemy.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia schabu.
Autor
Lista składników
- Wieprzowina schab (surowy) (320 g)
- Papryka czerwona (230 g)
- Pomidor koktajlowy (200 g)
- Woda (100 ml)
- Marchew (90 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Oregano (świeże) (1 g)
- Cząber suszony (1 g)
- Estragon suszony (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.