Witariańskie pomidorki nadziewane
Witariańskie pomidorki nadziewane
Przygotowanie
- Pomidorki wydrążamy.
- Szpinak, paprykę, marchew, cebulę i pieczarki dokładnie myjemy i siekamy w drobną kostkę.
- Miąższ awokado widelcem ugniatamy na miazgę.
- Mieszamy go z sokiem z limonki, przeciśniętym czosnkiem i przyprawami.
- Następnie mieszamy razem wszystkie składniki farszu i napełniamy nim wydrążone pomidorki.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Pomidor (1020 g)
- Awokado (140 g)
- Papryka czerwona (115 g)
- Pieczarka (świeża) (80 g)
- Limonka (70 g)
- Cebula czerwona (50 g)
- Szpinak (25 g)
- Marchew (20 g)
- Czosnek (5 g)
- Sól himalajska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.