Szynka parmeńska, rukola i parmezan z orzeszkami pini
Szynka parmeńska, rukola i parmezan z orzeszkami pini
Przygotowanie
- Na talerzu układamy rukolę i szynkę, a na wierzch ścieramy ser
- Całość posypujemy orzeszkami i skrapiamy oliwą
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Rukola (60 g)
- Szynka parmeńska (45 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (30 ml)
- Ser Parmezan (20 g)
- Orzechy piniowe (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.