Szynka parmeńska i oliwki
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c624088c0-bdd6-4085-bcae-c84c5968631a.jpg)
Szynka parmeńska i oliwki
Przygotowanie
- Na talerzu układamy plastry szynki, a obok kładziemy oliwki
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia dań z szynką parmeńską.
Autor
Lista składników
- Szynka parmeńska (75 g)
- Oliwki zielone (15 g)
- Oliwki czarne (15 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.