Szparagi z łososiem na sałacie
Szparagi z łososiem na sałacie
Przygotowanie
- Sałaty układamy na talerzu
- Pomidorki przekrawamy na połówki
- Szparagi kroimy na 4 części
- Z plastrów cebuli robimy krążki
- Wszystkie składniki układamy na sałacie
- Dodajemy łososia na wierzch
- Polewamy sosem
Uwagi
Koniecznie zajrzyj w podpięte, powiązane przepisy – znajdziesz tam przepisy na sosy vinaigrette.
Autor
Lista składników
- Szparag (360 g)
- Łosoś wędzony (190 g)
- Pomidor koktajlowy (80 g)
- Cebula czerwona (50 g)
- Sos vinaigrette (40 g)
- Sałata karbowana (30 g)
- Sałata roszponka (25 g)
- Rukola (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.