Sos z zielonego pieprzu
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c.jpg)
Lista składników
- Wywar rumiany (50 ml)
- Masło klarowane ghee (30 g)
- Pieprz zielony w zalewie (marynowany) (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.