fbpx
Szukaj
open close

Sos z zielonego pieprzu

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1fc0981c-0c55-42ab-8ed6-460c7b3c910c
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sos z zielonego pieprzu

Przygotowanie

  • Do garnka wlewamy wywar
  • Dodajemy zielony pieprz
  • Podgrzewamy 2 – 3 min na średnim ogniu 
  • Dodajemy masło
  • Mieszamy, próbujemy, doprawiamy 

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz przepis na wywar rumiany.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Wywar rumiany (50 ml)
  • Masło klarowane ghee (30 g)
  • Pieprz zielony w zalewie (marynowany) (20 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Garnek

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Wywar rumiany

Warzywa czyścimy i obieramy Warzywa razem z kośćmi rozkładamy na blaszce i wkładamy do piekarnika 180 st.C na 60 min (…)

WIĘCEJ >