Sos z sezamem i imbirem
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca0047a72-e0b1-42ce-93cb-0935a5922725.jpg)
Sos z sezamem i imbirem
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.
Autor
Lista składników
- Majonez (60 g)
- Olej sezamowy ekologiczny (12 ml)
- Imbir w proszku (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.