Śniadaniowa zapiekanka
Śniadaniowa zapiekanka
Przygotowanie
- Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C
- Jajko roztrzepujemy z oliwą z oliwek
- Pokrojoną paprykę układamy w naczyniu żaroodpornym
- Następnie dodajemy kawałki ryby (upewniając się, że nie mają ości) i zalewamy masą jajeczną
- Pieczemy przez 30 minut i podajemy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia zapiekanek.
Autor
Lista składników
- Papryka szpiczasta Ramiro (220 g)
- Makrela wędzona (100 g)
- Jajo kurze (51 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.