Shoarma wieprzowa
Shoarma wieprzowa
Przygotowanie
- Polędwiczkę kroimy na małe kawałki, a paprykę w słupki i przekładamy do miski.
- Do mięsa z warzywami dodajemy przyprawy i oliwę.
- Rozgrzewamy patelnię i smażymy zawartość miski przez 15 minut.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Wieprzowina polędwica (surowa) (250 g)
- Papryka czerwona (230 g)
- Papryka zielona (140 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (5 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Gałka muszkatołowa mielona (1 g)
- Kardamon – ziarno (1 g)
- Papryka słodka mielona (proszek) (1 g)
- Cynamon mielony (1 g)
- Papryka ostra mielona (proszek) (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.