Shake gruszkowo – imbirowy z wodą kokosową
Shake gruszkowo – imbirowy z wodą kokosową
Przygotowanie
- Gruszkę obrać, przekroić i usunąć gniazdo nasienne
- Pokroić w mniejsze kawałki i wrzucić do blendera
- Imbir obrać, posiekać i dodać do blendera
- Dolać mleko kokosowe
- Miksować 15 sek.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje innych, równie smacznych koktajli.
Autor
Lista składników
- Woda kokosowa (250 ml)
- Gruszka (130 g)
- Imbir korzeń (10 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.