Ser kozi w ziołach i orzechach
Ser kozi w ziołach i orzechach
Przygotowanie
- Zieleninę siekamy i przenosimy do blendera (lub naczynia, w którym będziemy bledować)
- Dodajemy orzechy i całość dokładnie blendujemy
- Mieszankę orzechów z przyprawami wysypujemy na talerz i obtaczamy w niej ser (tak aby był równomiernie pokryty)
- Ser przechowujemy w lodówce do 1 tyg.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Ser twarogowy kozi (220 g)
- Orzech włoski (160 g)
- Pietruszka – natka (świeża) (3 g)
- Tymianek (świeży) (3 g)
- Oregano (świeże) (3 g)
- Pieprz czarny (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.