Salsa meksykańska
Salsa meksykańska
Przygotowanie
- Warzywa kroimy w drobną kostkę, mieszamy z przyprawami i polewamy sokiem z cytryny.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Salsę możesz podać w bezglutenowej tortilli (powiązane przepisy).
Autor
Lista składników
- Papryka czerwona (345 g)
- Papryka żółta (100 g)
- Sok z cytryny (bio) (20 ml)
- Chili (20 g)
- Kmin rzymski (1 g)
- Kolendra (ziele) suszona (1 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.