Sałatka ziemniaczana z łososiem
Sałatka ziemniaczana z łososiem
Przygotowanie
- Ziemniaki gotujemy, studzimy i kroimy w kostkę.
- Rukolę myjemy i osuszamy, pomidorki kroimy na pół, a łososia – w paski.
- Mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy wg uznania.
Rady dietetyka
Każdy składnik przepisu należy uwzględnić pod kątem swojego aktualnego sposobu żywienia – więcej informacji w piktogramach.
Uwagi
Zajrzyj do powiązanych przepisów podobnych do tej sałatki i dodaje do listy ulubionych, by często z nich korzystać.
Autor
Lista składników
- Pomidor koktajlowy (200 g)
- Ziemniak (150 g)
- Łosoś wędzony (100 g)
- Sos vinaigrette (40 g)
- Rukola (20 g)
- Czosnek (5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.