Sałatka z kozim serem
Sałatka z kozim serem
Przygotowanie
- Ser kozi mieszamy z mlekiem kokosowym, octem i przyprawami
- Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach, a sałatę targamy na mniejsze kawałki
- Warzywa układamy w misce
- Polewamy sosem i posypujemy pestkami dyni
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Ser twarogowy kozi (100 g)
- Marchew (45 g)
- Sałata lodowa (40 g)
- Pestki dyni obrane (30 g)
- Mleko kokosowe (30 ml)
- Ocet jabłkowy naturalnej fermentacji (3 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.