Sałatka z kozim serem
Sałatka z kozim serem
Przygotowanie
- Ser kroimy w cienkie, małe kawałki.
- Paprykę kroimy w kostkę i mieszamy z serem i pomidorkami.
- Całość polewamy sokiem z cytryny i oliwą, posypujemy sezamem.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Pomidor koktajlowy (250 g)
- Papryka zielona (140 g)
- Ser twarogowy kozi (100 g)
- Sok z cytryny (bio) (10 ml)
- Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
- Sezam czarny (10 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.