Sałatka z grillowanym camembertem
Sałatka z grillowanym camembertem
Przygotowanie
- Rozgrzewamy patelnię grillową
- Kładziemy ser i grillujemy przez ok. 3-4 minuty z każdej strony
- Awokado obieramy i kroimy w paski
- Pomidora kroimy w cząstki
- Rzodkiewkę kroimy w plastry
- Wszystkie warzywa układamy na talerzu, skrapiamy oliwą oraz posypujemy przyprawami, a na wierzch kładziemy ser
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia camembertu.
Autor
Lista składników
- Pomidor (170 g)
- Awokado (140 g)
- Ser Camembert (100 g)
- Szpinak (50 g)
- Rzodkiewka (45 g)
- Sałata roszponka (25 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
- Sól kłodawska (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.