Sałatka z cukinii i pomidorów z oliwkami
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2019/02/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2019/02/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ca7c9ad85-b607-4c23-941f-77b1d70012ee.jpg)
Sałatka z cukinii i pomidorów z oliwkami
Przygotowanie
- Cukinię myjemy i obieramy. Następnie obieraczką kroimy ją na wstążki.
- Pomidora myjemy i kroimy w plasterki lub ćwiartki.
- Całość mieszamy z oliwkami, oliwą z oliwek i przyprawami.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomidor (680 g)
- Cukinia zielona (300 g)
- Oliwki czarne (90 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.