Sałatka z awokado, z chorizo i z jajkiem na miękko
Sałatka z awokado, z chorizo i z jajkiem na miękko
Przygotowanie
- Jajko gotujemy na miękko (3 minuty we wrzątku)
- Wszystkie składniki kroimy i układamy na liściach szpinaku
- Na wierzchu kładziemy jajko na miękko przekrojone na pół lub na ćwiartki
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam przepisy na inne, równie smaczne sałatki.
Autor
Lista składników
- Pomidor (170 g)
- Awokado (140 g)
- Jajo kurze (51 g)
- Szpinak (50 g)
- Kiełbasa chorizo (40 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.