Sałatka wiosenna, bazowa
Sałatka wiosenna, bazowa
Przygotowanie
- Sałatę podrzeć w palcach
- Pomidora, ogórka, rzodkiewki pokroić w plastry lub pół-plastry
- Pokrojone warzywa układamy na sałacie i polewamy sosem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam nasze propozycje na sporządzenie domowej roboty sosów vinaigrette.
Autor
Lista składników
- Sałata lodowa (130 g)
- Pomidor (85 g)
- Ogórek długi (60 g)
- Rzodkiewka (45 g)
- Sos vinaigrette (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.