Sałatka owocowa z jogurtem i granolą
Sałatka owocowa z jogurtem i granolą
Przygotowanie
- Z truskawek usuwamy szypułki i kroimy na ćwiartki
- Kulki winogrona kroimy na pół
- Kiwi obieramy i kroimy w plastry
- Pomarańczę obieramy i dzielimy na cząstki
- Wszystkie owoce układamy na talerzu, polewamy jogurtem i posypujemy granolą
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomarańcza (120 g)
- Jogurt naturalny (90 g)
- Kiwi (75 g)
- Truskawka (70 g)
- Winogrono białe (70 g)
- Granola owsiana z orzechem włoskim i czekoladą (40 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.