Sałatka owocowa
Sałatka owocowa
Przygotowanie
- Owoce obieramy i kroimy na kawałki (z jabłek usuwamy gniazda nasienne), po czym wrzucamy do miski
- Dodajemy pozostałe składniki i mieszamy
- Sałatkę możemy przed podaniem schłodzić w lodówce
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomarańcza (450 g)
- Jabłko (360 g)
- Mandarynka (250 g)
- Banan (240 g)
- Kiwi (150 g)
- Miód lipowy (48 g)
- Rodzynki (30 g)
- Sok z cytryny (bio) (3 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.