Sałatka owocowa
Sałatka owocowa
Przygotowanie
- Arbuza kroimy w kostkę, usuwamy pestki
- Gruszki, jabłka kroimy w kostkę
- Banana kroimy w plastry
- Winogrono kroimy na połówki, usuwamy pestki
- Układamy pokrojone owoce, dodajemy jeżyny i borówki
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Do sporządzenia tego przepisu możesz użyć dowolnych owoców.
Autor
Lista składników
- Arbuz (350 g)
- Jabłko (90 g)
- Gruszka (65 g)
- Winogrono białe (55 g)
- Jeżyna (50 g)
- Banan (40 g)
- Borówka (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.