Sałatka kalafiorowo-ziemniaczana z szynką
Sałatka kalafiorowo-ziemniaczana z szynką
Przygotowanie
- Ziemniaki i kalafiora gotujemy. Kroimy w kostkę i dzielimy na różyczki.
- Szynkę kroimy w paseczki. Czosnek wyciskamy.
- Mieszamy wszystkie składniki.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Ziemniak (450 g)
- Kalafior (400 g)
- Szynka wieprzowa wędzona (200 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (30 ml)
- Musztarda (20 g)
- Czosnek (10 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.