Sałatka grecka
Sałatka grecka
Przygotowanie
- Pomidory i ogórka myjemy i kroimy w kostkę
- Ser kroimy w kostkę
- Wszystkie składniki umieszczamy w misce, mieszamy
- Dodajemy oliwę, oregano i sól do smaku, mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomidor (680 g)
- Ogórek długi (180 g)
- Ser feta (100 g)
- Oliwki czarne (45 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (40 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Oregano suszone (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.