Sałata z truskawkami i camembertem
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd36494e6-8d8b-4eb1-9b4c-fa25ef3a8470-1.jpg)
Sałata z truskawkami i camembertem
Przygotowanie
- Liście sałaty umyć i ułożyć na talerzu
- Truskawki umyć, usunąć (wyrwać/wyciąć) szypułki i pokroić na połówki lub ćwiartki
- Pomidorki pokroić na połówki
- Rukolę rozłożyć na sałacie rzymskiej
- Dodać pomidorki
- Dodać truskawki
- Dodać camembert
- Polać sosem miodowym
Rady dietetyka
Sprawdź, czy wszystkie składniki tego przepisu odpowiadają Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj w podpięte, powiązane przepisy.
Autor
Lista składników
- Sałata rzymska (140 g)
- Ser Camembert (120 g)
- Pomidor koktajlowy (80 g)
- Truskawka (70 g)
- Sos vinaigrette miodowy (40 ml)
- Rukola (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.