Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, jajkiem i płatkami migdałów
Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, jajkiem i płatkami migdałów
Przygotowanie
- Sałatę dokładnie opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym.
- Porwać na kawałki. Ułożyć na talerzu, skropić oliwą.
- Pomidory pokroić w paski.
- Na sałacie ułożyć pomidory, oliwki, połówki jajek i posypać płatkami migdałowymi.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (102 g)
- Sałata rzymska (100 g)
- Pomidor suszony (40 g)
- Płatki migdałowe (30 g)
- Oliwki czarne (30 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.