Sałata rzymska z serem pleśniowym, śliwkami i orzechami
Sałata rzymska z serem pleśniowym, śliwkami i orzechami
Przygotowanie
- Sałatę podrzeć w palcach na małe kawałki (chyba, że mamy małe listki ze środka, to mogą zostać w całości, będą ładniej wyglądały)
- Ser pokroić w kawałki (plastry, kostkę, jak komu wygodniej)
- Śliwki pokroić na połówki i położyć na sałacie
- Polać sosem
- Posypać nerkowcami
Autor
Lista składników
- Sałata rzymska (105 g)
- Ser pleśniowy (40 g)
- Sos vinaigrette (40 g)
- Orzech nerkowca (35 g)
- Śliwka suszona (35 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.