Purpurowy sok mocy
Purpurowy sok mocy
Przygotowanie
- Wszystkie owoce i warzywa obieramy i kroimy na kawałki (z granatu wydłubujemy pestki)
- Następnie z owoców (poza malinami) i warzyw wyciskamy sok
- Maliny blendujemy na mus, dodajemy do soku i mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomarańcza (450 g)
- Burak (200 g)
- Jabłko (180 g)
- Granat (100 g)
- Kapusta czerwona (100 g)
- Malina (25 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.