Pulpeciki w rosole
Pulpeciki w rosole
Przygotowanie
- Mięso solimy, i dodajemy posiekaną pietruszkę.
- Bulion podgrzewamy i zatapiamy w nim uformowane w kulki pulpeciki.
- Gotujemy je przez ok 15 minut na małym ogniu .
- Podajemy w sałacie, w rosole lub z buraczkami na ciepło.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Bulion mięsny (400 ml)
- Wołowina mięso mielone (200 g)
- Pietruszka – natka (świeża) (9 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.