Przyprawa do piernika
Przyprawa do piernika
Przygotowanie
- Kardamon ucieramy w moździerzu na pył
- Dodajemy pozostałe przyprawy i całość razem dokładnie ucieramy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia domowych przypraw.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Goździk mielony (4.5 g)
- Cynamon mielony (4.5 g)
- Imbir w proszku (1.5 g)
- Pieprz czarny (1 g)
- Kardamon – ziarno (1 g)
- Gałka muszkatołowa mielona (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.