Pomidory suszone „na słońcu”
Pomidory suszone „na słońcu”
Przygotowanie
- Piekarnik rozgrzewamy do temp. 95 st. C
- Blachę wykładamy papierem do pieczenia
- Pomidorki kroimy na pół i kładziemy na papier przekrojoną częścią do góry
- Następnie pomidorki lekko osuszamy ręcznikiem papierowym i posypujemy przyprawami (solą)
- Blachę wkładamy do piekarnika na ok. 5 godz.
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z pomidorami.
Autor
Lista składników
- Pomidor koktajlowy (200 g)
- Sól morska (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.