Placki z batatów
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz12-4-6.jpg)
Lista składników
- Batat (230 g)
- Jajo kurze (51 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.