Pizza z arbuza
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c340376d1-0b6e-484c-97a1-d5635691b845.jpg)
Pizza z arbuza
Przygotowanie
- Arbuza kroimy w trójkąty w kształcie pizzy
- Mango obieramy i kroimy w kostkę
- Winogrono kroimy na pół
- Śliwkę kroimy w plastry
- Wszystkie owoce układamy na plastrach arbuza i posypujemy płatkami kokosowymi
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Arbuz (700 g)
- Mango (140 g)
- Winogrono czerwone (140 g)
- Śliwka (świeża) (110 g)
- Płatki kokosowe (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.