Pikantne bomby tłuszczowe z czekoladą
Pikantne bomby tłuszczowe z czekoladą
Przygotowanie
- Foremkę na muffiny wykładamy papierowymi wkładkami na muffiny
- Do rondla wrzucamy wszystkie składniki, stawiamy rondel na kuchenkę i podgrzewamy do momentu, aż tłuszcz się rozpuści i całość dokładnie mieszamy
- Mieszankę przenosimy do papierowych wkładek i wkładamy foremkę do lodówki na ok. 15 minut
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Na 1 porcję przypadają 4 bomby.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia deserów z czekoladą.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Olej kokosowy nierafinowany (165 g)
- Masło migdałowe (100 g)
- Kakao w proszku (25 g)
- Syrop klonowy (2.5 g)
- Chili w proszku (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.