Pieczony banan z malinami i truskawkami
Pieczony banan z malinami i truskawkami
Przygotowanie
- Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni
- Banana najlepiej położyć w keksówce , tak żeby wygiętą stroną był ku górze
- Banana nacinamy wzdłuż skóry
- Wkładamy między skórę maliny i posypujemy kakao
- Wkładamy banana do piekarnika
- Pieczemy 12-15 minut
- Wyjmujemy banana z piekarnika
- Przekładamy na talerz
- Obok kładziemy kilka truskawek
Autor
Lista składników
- Banan (120 g)
- Malina (70 g)
- Truskawka (70 g)
- Kakao w proszku (8 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.