Pasta z kukurydzy i suszonych pomidorów
Pasta z kukurydzy i suszonych pomidorów
Przygotowanie
- Kukurydzę i pomidory blendujemy na gładką masę.
- Doprawiamy ziołami i pieprzem.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Pastę można zjeść z pieczywem gryczanym domowej roboty na zakwasie (powiązany przepis).
Autor
Lista składników
- Kukurydza w zalewie (słoik) (250 g)
- Pomidor suszony (100 g)
- Czosnek (5 g)
- Bazylia suszona (1 g)
- Oregano suszone (1 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.